Montage
Producten die u bij Ruimtewinner huurt worden door Ruimtewinner GRATIS vakkundig gemonteerd en na gebruik weer gedemonteerd. Ruimtewinner verhuurt, monteert en heeft ruime ervaring met vele modellen van het merk Thule.

Assortiment
Het assortiment van Ruimtewinner bestaat uit nagenoeg nieuwe, hoogwaardige producten van het kwaliteitsmerk Thule.

Reserveringen
Tijdig reserveren bespaart u de teleurstelling om zonder dakkoffer op reis te moeten. De dakkoffers worden het gehele jaar door gebruikt voor: wintersport, voorjaars-, zomer- en najaarsvakanties.
Ons advies is om ca 2 tot 4 weken voor vertrek te reserveren bij Ruimtewinner. Aan het reserveren zijn geen extra kosten verbonden. Voor het reserveren kunt u gebruik maken van ons reserveringsformulier.

Ruimtewinner bevestigt altijd uw reservering. Indien wij niet aan uw wensen kunnen voldoen, verneemt u dit tijdig van ons. Na het reserveren wordt u zo spoedig mogelijk door ons gebeld voor het maken van een afspraak om de dakkoffer op uw auto te monteren.

Annuleringen
Een reservering kunt u kosteloos annuleren tot maximaal 10 dagen voor aanvang van huur. Binnen een termijn van 10 dagen voor vertrek worden kosten, 25% van de gereserveerde huursom, met een minimum van € 10,00 in rekening gebracht.

Betaling
U dient de huur en borgsom beiden vooruit te voldoen. Ruimtewinner kan vragen om uw legitimatie.

Borgsom
Voor dakkoffers en skiboxen geldt een borgsom van maximaal € 100,-

Huurtermijn
De huurtermijn wordt berekend in dagen. Bij het bepalen van het aantal huurdagen wordt de dag van ophalen plus de dag van terugbezorgen meegerekend in de huursom. Ruimtewinner verhuurt u de producten voor een minimale huurtermijn van 7 dagen.

Verzekering
Huurproducten kunnen niet worden verzekerd via Ruimtewinner. Verzekering is mogelijk via uw eigen autoverzekering, waarbij autoaccessoires onder de dekking vallen of onder de voorwaarden van uw reisverzekering. We adviseren u dit bij uw verzekeraar na te gaan.

Koop na huur
U kunt de gehuurde producten bij Ruimtewinner aanschaffen.
Als u een product binnen twee weken na afloop van huur wilt aanschaffen, wordt 25 % van de huursom voor het product in mindering gebracht op de koopprijs.